21 april 2024
het behoud van de werkhondensport in Oostenrijk

Het behoud van de Werkhondensport in Oostenrijk…en de rest van de wereld!

Ik richt me vandaag tot jou met een zaak die me nauw aan het hart ligt: het behoud van de werkhondensport in Oostenrijk.

Huidige ontwikkelingen in de Oostenrijkse wetgeving bedreigen onze traditie en passie. Er staat meer op het spel dan alleen een sport – het welzijn van onze honden en een stuk cultuur staan op het spel.

De Oostenrijkse Kennel Club (ÖKV) vecht tegen deze veranderingen en heeft alle steun nodig die het kan krijgen. Jouw handtekening op onze online petitie kan instrumenteel zijn om jouw stem te versterken en misverstanden op te helderen.

Neem alsjeblieft een moment om de petitie hier te ondertekenen:

https://www.change.org/p/erhaltung-des-internationalen-gebrauchshundesport-mondioringsport-in-österreich

Deze petitie is niet alleen voor Oostenrijkers! Gisteren gevechtshonden en geregistreerde honden, vandaag de sport van werkhonden en morgen hondenshows of prestatiegerichte behendigheid. De waanzin van sommige dierenrechtenactivisten of onwetende politici kent geen grenzen!

Elke handtekening telt en samen kunnen we laten zien dat de sport van werkhonden om goede redenen deel uitmaakt van ons leven: het bevordert discipline, vertrouwen en harmonieuze samenwerking tussen mensen en honden.

Dank je voor de tijd die je neemt om op te komen voor onze viervoetige vrienden. Voel je vrij om dit bericht te delen met anderen die onze passie delen.

Met vriendelijke groet,

Mathias Dögel Oprichter en eigenaar working-dog.com